Ученици Медицинске школе  „Београд“ су стални активни учесници јавних презентација школе, заједно са стручним сарадницима и наставницима школе. Презентације наших ученика су увек запажене и праћене посетама великог броја основаца, њихових родитеља и  наставника

Стални тим  за јавно представљање школе:

Гордана Кијановић, психолог школе

Сандра Митровић, педагог школе

Тања Веселиновић, дефектолог-тифлолог школе

Активности:

-         Сајам образовања у Студентском парку „Мањеж“ – у организацији Општине Савски венац

 

 promo1

 

-         Презентација школе у просторијама Општине Савски венац у организацији Канцеларије за младе и учешће у пројекту за ученике основних школа (20.11.2013.) Посебан допринос и активно учешће у презентацијама, имале су ученице Александра Влајковац и Катарина Младеновић – ученици трећег разреда педијатријског образовног профила.

-         Презентација школе на Сајму образовања у просторијама општине Врачар 05.04.2012.  

 promo2

promo3

promo4

promo5

 

-         Тржни центар „Меркатор“- март 2013. године

Tродневна презентација наше школе

 

 promo6

promo7

promo8

promo9

 

Презентација у просторијама наше школе (мај 2013) при којој смо угостили ученике осмог разреда и колеге  Основне Школе „ Вук Караџић“- Рипањ

                           

 promo10

promo11

 

Сајам образовања у Спортском центру „Мајдан“ у организацији Општине Савски венац и Канцеларије за младе (април 2013)

 

promo12

promo13

promo14

promo15

promo16

promo17

 

promo18

 

Сајам образовања  март 2014. године

Општина Савски венац  је реализовала Сајам образовања у Основној школи „Исидора Секулић“,

1. марта 2014.године од 10,00 до 16,00 часова . Ове године су се представиле средње школе и гимназије целог Београда. Нашу школу су представили ученици сва четири образовна профила. Гинеколошко –акушерски образовни профил су представили Симић Александра и Јован Голијанин ученици III/1. Са образовни  профил  педијатријска сестра техничар су представиле: Ана Новак, Теодора Михајловић, Сунчица Стојановић и Наташа Стевановић, III/6. Медицинске сестре –васпитаче је представљала Милена Јовановић ,III/5,а образовни профил  физиотерапеутски техничар Невена Радуловић и Реља Радовановић,IV/9. Ученици су приказали научена знања  и креације својих активности са наставе стручних предмета.

Ученике су припремиле за ову манифестацију и са њима промовисале школу Тамара Спасојевић , наставник грађанског васпитања и Гордана Кијановић, психолог школе.

 

Picture 013

Picture 003

 

Picture 022