Ученици наше школе освојили су 3. место на Републичком такмичењу из Здравствене неге које је одржано 20-21.5.2017. године у Вршцу.

На V Републичком такмичењу одржаном у Вршцу, ученице Јолжић Зорана, Халимовић Сага, Базић Александра и Гојковић Ана, које су представиле нашу школу, освојиле су 3. место екипно и као награду својој школи донеле су пехар, бронзане медаље и дипломе.

Ученица Сага Халимовић освојила је 3. место у појединачном пласману, тако да су још један пехар, диплома и бронзана медаља стигле за нас. Поносни смо да смо од 23 школе које су учествовале на такмичењу, ми, Медицинска школа "Београд", заблистали у самом врху.

Ментор екипе је наставник Биљана Јовановић. Тим наставника Секције здравствене неге, Биљана Јовановић, Никола Димитров и Снежана Стефановић, који је припремао екипу, је својим изузетним способностима и квалитетом допринео да наша екипа постигне овај запажени пласман.

Захваљујемо се директорки наше школе која нас је подржала, Стручном већу Наставника Здравствене неге образоних профила наше школе (васпитачког, педијатријског и акушерског).

 

1. место на општинском такмичењу у пружању прве помоћи

Ученице наше школе, Николић Магдалена, Пајазити Анка и Маши Бранка (2-1) и Јовановић Милица, Павловић Данијела (2-2), освојиле су 1. место на општинском такмичењу у пружању прве помоћи, дана 7.5.2017. године у организацији Црвеног крста Савски венац. Ментор екипе је наставник Вера Симић.

 

ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ – УСПЕСИ НА ТАКМИЧЕЊИМА 

УВЕК МЕЂУ НАЈБОЉИМА

Годинама уназад, наша школа постиже завидне резултате на свим спортским такмичењима – од општинских до регионалних. Витрина са пехарима и медаљама прави је украс школске зграде и доказ да се физичком васпитању посвећује велика пажња. Иако немамо своју салу, настава се веома успешно одвија у Градском центру за физичку културу – популарније Стари Диф у Делиградској улици.