ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ УЧЕНИКА – УВЕК ЗАЈЕДНО И ПУНИМ СРЦЕМ

СКУПШТИНА ГРАДА ДОДЕЛИЛА ПРИЗНАЊА НАШОЈ ШКОЛИ – ДЕЦЕМБАР 2021.

Децембар је месец када се додељују награде и признања за достигнућа у години која је на измаку. Наша школа има разлога да буде поносна на успехе које смо постигли у тешкој и изазовној 2021. години.

Скупштина града Београда 6. децембра наградила је 18 наставника и 83 ученика наше школе за активно учешће и допринос у спровођењу имунизације становништва против Ковид-19 инфекције на територији главног града Србије.

Горан Весић, заменик градоначелника, уручио је признања и захвалио се на волонтерском раду и доброј организацији. Од десет средњих стручних школа Медицинска школа „Београд” добила је два посебна признањанаставник Никола Димитров, за изузетно залагање и оперативност у раду, као и ученица гинеколошко-акушерског образовног профила -Тамара Вранић.

Нема сумње да су за просперитет и углед наше школе оваквe награде само доказ да се квалитет, знање и труд увек препознају и цене.

Директор школе Предраг Јовановић са професорима који су заједно са ученицима наше школе несебично, пожртвовано и професионално учествовали у акцији имунизације становништва града Београда.
Професори: Стефан Стефановић, Чедомир Пауновић, Никола Димитров, Александра Пантелић, Александра Павловић, Весна Вергаш, Биљана Јовановић, Невена Узелац, Милица Ћираковић, Тијана Ђукановић, Ђурђија Милић, Марија Пантић и Бојана Милановић
Додела посебног признања наставнику Димитров Николи