2021/2022

2020/2021

Неда Малетић је показала изузетан успех током све четири године образовања у нашој школи.

Осим одличног успеха, Неду одликује њена великодушност и спремност да помогне свима што се могло видети и у волонтирању током масовне имунизације становништва против Ковида 19 од самог почетка 18.1.2021. до 29.4.2021. на Сајму у Београду.

У прилог њеној хуманости говори и то да је Неда члан Црвеног крста од петог разреда основне школе и да је учествовала у бројним активностима и акцијама као што су: обележавање значајних датума, учешће у акцијама добровољног давања крви, у такмичењима прве помоћи као члан екипе и др. Жељу за стицањем нових знања и искустава исказала је учешћем у великом броју едукација и обука, као и ангажовањем на вршњачкој едукацији.

У трећем разреду Неда је, на предлог наставника стручних предмета и одељењског старешине, као професора енглеског језика, била изабрана да учествује у Еразмус пројекту за који је интересовање изразио велики број ученика наше школе. Неда је у Солуну учествовалa у фази мобилности пројекта “Educational Continuity of Preschool Children through Play and Care” одакле се вратила са жељом да своја нова знања и искуства подели са својим другарицама из одељења.

Све похвале за Неду имају и сви наставници који су јој предавали, а нарочито наставници стручних предмета. Током година проведених у нашој школи она је израсла у одговорну, зрелу и самопоуздану девојку која ће се, надамо се, остварити у свом будућем занимању учитеља и оплемењивати срца неких нових клинаца.

Леона Рогић је постигла сјајан успех у току школовања у нашој школи. Леона је изабрана од стране професора и ученика школе за спортисту генерације.

Леона Рогић нова је сениорска првакиња Србије у уметничком клизању. На првенству Србије које је одржано у хали Пионир 10. и 11. децембра 2020 године Леона је била најбоља међу сениоркама. Леона Рогић је са овом титулом заокружила своје десетогодишње бављење уметничким клизањем. До сада је освајала све наслове државних првака од пионирске до сениорске конкуренције.