У центру Београда, у срцу Клиничког центра, налази се Медицинска школа „Београд“ која је ушла у другу деценију другог века постојања. Школу красе традиција, искуство, знање, умеће и врхунски стручни кадар.
Од оснивања 1899. године, постаје најтраженија стручна школа код нас. Зашто? Хиљаде акушерских и педијатриjских сестара, физиотерапеутских техничара, медицинских сестара васпитача и лекара били су ученици ове школе. Са таквом традицијом, будућност је загарантована. Ако желите да радите или да студирате код нас или у иностранству, са дипломом ове школе сва врата су Вам отворена. Једина смо школа у Србији која у оквиру образовног профила физиотерапеутски техничар  има одељење за слепе и слабовиде ученике.

У нашој школи постоји могућност ванредног школовања, преквалификације и доквалификације. За све информације о ванредном школовању можете се обратити служби за ванредне ученике.

Oсим могућности запошљавања у струци, постоји могућност даљег школовања на свим факултетима и струковним школама.
Наставни кадар:
Наставу реализују професори општих предмета, лекари специјалисти, лекари опште праксе,
магистри наука, дипломирани дефектолози, виши физиотерапеути, више медицинске сестре.

Без обзира за који сте се образовни профил определили, важно је да, осим хуманости и емпатијског односа према пацијенту, поседујете много љубави и стрпљења.

ДОБРО ДОШЛИ!

ГОДИШЊИ ИЗВЕШТАЈГодишњи извештај 2021-2022 I део

Годишњи извештај 2021-2022 II део; Годишњи извештај 2021-2022 III део

ГОДИШЊИ ПЛАН  2021/2022преузми

ГОДИШЊИ ПЛАН 2022-2023

СТАTУТ ШКОЛЕпреузми

СИСТЕМАТИЗАЦИЈАпреузми