ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА – ЦВЕЋЕ ЗА ЊУ

Један цвет довољан је да измами осмех среће и задовољства.

„Цвеће за њу“ – тако је гласио слоган хуманитарне акције којом смо за 8. март хтели да улепшамо дан драгим дамама, а уједно покажемо велико и хумано срце.

Један велики тим професора и ученика наше школе у креативној радионици стварао је мала уметничка дела, шарени свет лепих украса, накита и цвећа. Машта, добра воља и лепо расположење су још једном однели победу и оплеменили заједнички рад и труд.

Главни организатор радионице је наша ученица Андреа Сташић из IV 11, која је осмислила и покренула целу акцију, а у којој су учешће узели професори, асистенти, стручни сарадници, теткице и ученици од првог до четвртог разреда: Теодора, Магдалена, Ана и Михајло из I 6, Катарина I 14, Јована Павловски, Вук Лазаревић, Тијана Вулетић, Филип Ласица II 12, Ања, Мила и Андреа II 5, Елена II 7, Николина, Анастасија, Јована и Марија II 8, Сања и Александра III 4, Филип III 8, Анђелија, Ивана и Наталија III 9, Алекса III 10, Ђорђе Петровић, Ања Радаковић и Јована Ђорђевић III 12, Анђела и Даница III 14, Ивана и Анђела IV 1, Уна и Андреа IV 8, Јована Милачић, Јован Стојковић, Милица Радојковић, Матеја Станковић, Милан Грујић, Алекса Тишма и Сеад Ђорђевић IV 11, Анђела Јанковић, Лена Крунић и Тиана Теодосијевић IV 12.